If this message is not displayed correctly, click here.

Leercentrum Seniorweb Leerdam
Bergstraat 90
4141BW Leerdam
E:mail: leerdam.seniorweb@outlook.com


Speciale aanbieding voor thema bijeenkomsten

Het leercentrum Seniorweb Leerdam biedt, door een breed aanbod van lessen op diverse niveau's, de mogelijkheid om uw ervaring met de digitale wereld te verbeteren. Op onze website vindt u informatie over al onze cursussen.
De komende weken willen wij speciale aandacht besteden aan bepaalde onderwerpen die voor u interessant kunnen zijn. Per bijeenkomst wordt een speciaal thema onder de aandacht gebracht.

De volgende thema's komen aan bod:
- Foto's en gegevens opslaan in de cloud
- Problemen met wachtwoorden oplossen

Voor verdere informatie over één van deze onderwerpen kunt u direct op deze nieuwsbrief reageren. Wij verzoeken u zich aan te melden voor deelname aan een van deze bijeenkomsten via leerdam.seniorweb@outlook.com of telefonisch 06-53898108.

Foto's en gegevens opslaan in de cloud 
Omdat wij steeds vaker gebruik maken van meerdere apparaten zoals: pc, tablet, smartphone, camera ontstaat ook de behoefte om bepaalde gegevens op een centrale plaats op te slaan waardoor u ook op al deze apparaten over deze gegevens kan beschikken. In deze bijeenkomst wordt u op een praktische wijze geïnformeerd over de mogelijkheden die de cloud biedt.
Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 15 maart om 19:30. De kosten bedragen € 15,-.

Problemen met wachtwoorden oplossen 
Om toegang te krijgen tot persoonlijke informatie op bepaalde websites is het noodzakelijk om een account aan te maken met een Gebruikersnaam en Wachtwoord. Omdat de eisen, die de websites, aan uw wachtwoord stellen kunnen verschillen, is het onmogelijk om altijd hetzelfde wachtwoord te gebruiken. Bovendien is dit ook niet veilig. 
Veel mensen maken gebruik van een document waarin ze deze wachtwoorden vastleggen. Vaak blijkt dat dit document niet actueel is. Tijdens deze bijeenkomt wordt u geïnformeerd over een praktische oplossing, die u direct in gebruik kan nemen. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdag 22 maart om 19:30. De kosten bedragen € 15,-.
PC-Coach

Op elke woensdag tussen 14:00 en 15:30 uur kan iedereen terecht op ons inloopuur in het leslokaal (Noorderberg) voor vragen of problemen bij het gebruik van zijn/haar computer of tablet.
Onze coaches beantwoorden graag uw vragen of geven u nadere uitleg. Wij vragen een vergoeding van € 5,- per half uur.
If you don't want to receive this email anymore, click here to unsubscribe

Leercentrum Seniorweb Leerdam
Bergstraat 90
4141BW Leerdam
Netherlands
leerdam.seniorweb@outlook.com